Krožne žage so nujen pripomoček za vsako delavnico

Včasih si želite, da bi imeli pri roki dobro žago, s katero bi bilo delo veliko bolj enostavno. Žage in drugi izdelki, ki so primerni za katero koli delo doma ali v delavnici, je moč najti tudi na spletu. Preden pa se nepremišljeno lotite nakupovanja, smo za vas izbrali nekaj kakovostnih izdelkov, ki jih najdete samo v naši ponudbi. Tako boste z obilico podatkov lahko izbrali najboljše žage in druge izdelke zase, s tem boste prihranili še čas in ne bo vam treba brskati po policah trgovine. S tem vam bo prihranjena vožnja ali pa doga hoja po trgovini. Vsekakor pri nas dobite pravo kakovostno orodje, kot so žage in drugi izdelki, za dobro ceno.

Žage – ponudba

Električne žage in drugi izdelki, ki jih imamo v ponudbi, so nezahtevno orodje in niso zahtevni za uporabnika. Tako so takšni izdelki vedno pri roki, ko jih boste potrebovali.

Električna sabljasta oziroma povratna žaga je primerna za rezanje lesa, kovin, plastike in drugih umetnih materialov. Je kakovosten, ergonomsko oblikovan in priročen izdelek. Ta izdelek je čudovita izbira, ko potrebujete orodje za hitro in učinkovito rezanje različnih materialov, predvsem pa boste to napravo uporabljali varno in zelo natančno. To orodje je primerno tudi za tiste ljudi, ki ne morejo držati v rokah težkega orodja, saj naprava ne preseže teže od 2,5 kilograma.

Žage in drugi izdelki so vsakemu mojstru ali mojstrici dobro poznani in tračne žage vam bodo obdelovanje masivnih materialov omogočile še učinkovitejše ter preprosto delo. Električna namizna tračna žaga je poleg enostavne, učinkovite uporabe predvsem še varna zaradi svoje stabilne konstrukcije, prav tako pa je izredno trpežna.

Vsak mojster si želi, da naredi izdelek vrhunsko in kakovostno, ne glede, ali bo izdelek iz lesa ali drugih materialov. V ponudbi imamo tudi električno potezno žago, ki je opremljena z laserjem, zato lahko vsak material odrežete zelo natančno. Žaga je primerna tako za domačo uporabo ali pa žago uporabite v delavnici.

Ročna krožna žaga je nepogrešljivo orodje vsakega mojstra, ki je poleg električnega vrtalnika nepogrešljiva in priljubljena naprava v domači in profesionalni delavnici. Če ste bili navajeni, da je na žagi stranski ročaj nameščen na desni strani, naj vas razveselimo s podatkom, da je dandanes že moč dobiti tudi ročne krožne žage, ki imajo ročaj nameščen na levi strani in so tako primerne za levičarje. Ročna krožna žaga vam nudi pokončne in poševne reze, prav tako lahko nastavite globino reza. V naši ponudbi je ročna krožna žaga opremljena z blokado vrtenja, kar pomeni, da menjava njenega lista bolj enostavna in predvsem hitra.

Tudi vbodne žage so nepogrešljive naprave skoraj vsake mizarske delavnice. Prav tako so zelo uporabne doma in kaj kmalu boste lahko pokazali raznolike pohištvene izdelke, pravzaprav umetnine izpod svojih rok. Ker je ponudb za vbodne žage res veliko, smo za vas izbrali vbodno nihajno žago 570 W ZV – 570, s katero boste lahko rezali les, kovine ali plastiko.

Drugi izdelki – ponudba

Potrebujete poleg električnih žag še kakšen drugi izdelek ali napravo, ki deluje na akumulator ali motor? V naši ponudbi lahko izberete vse tovrstne naprave. Morda vas bo zanimal elektro program in svetila ali pa izberete dvigala, škripce, transportne trakove, kompresorje, klešče, merilni pribor ponudba pa sega še do drobnega pribora, in zaščitnih sredstev. Prav tako lahko izbirate med orodji in pripomočki za mizarstvo, zidarstvo, pleskarstvo in keramičarstvo kot tudi izdelke za prosti čas in šport. Imamo tudi vse za dom in hišo, vrtno orodje, vozičke, škatle ter torbe za orodje. Za vas imamo vsa ročna in električna orodja na enem mestu.

Električni, akumulatorski in motorni stroji.

V to kategorijo spadajo, brusilniki, rezalniki, polirniki, vrtalniki, rušilna kladiva, žage, generatorji, kosilnice, črpalke in drugi izdelki.

Elektro program in svetila.

Izberite med sijalkami in žarnicami ali pa izberete spajkalno orodje, podaljške, orodje in naprave za elektroniko ali pa žepne ali naglavne sijalke in reflektorje.

Izbor meseca.

Od ročnega do električnega orodja ali drugih izdelkov lahko v našem mesečnem izboru izdelkov najdete najmanj en izdelek, ki ne sme manjkati doma ali v delavnici. Tako lahko prihranite in kupite izdelke tudi do 20 % ceneje.

Top 5 – izdelki tedna.

Ker smo drugačni od drugih ponudnikov, za vas izberemo naprave, poleg izbora meseca, top 5 izdelkov v ponudba tedna. Kakovostne naprave, s katerimi boste svoje delo opravili enostavno, učinkovito in varno.

Naše cenjene stranke vsak mesec razveselimo z izborom orodij in naprav po akcijskih cenah, kar pa še ni vse. Za vas imamo tudi kartico ugodnosti, ki si jo lahko naročite v naših poslovalnicah. Dobite takojšen popust, dodatne ugodnosti, kot so reklamna darila za večje nakupe, in podobno. Novost je vsekakor dodatni letni popust. V času, ki nam ni najbolj naklonjen in je strankam dostop do naših poslovalnic omejen, imamo tudi terensko prodajo. Za stranke smo vsak teden na drugem koncu Slovenije, prav tako pa velik poudarek dajemo na 100% varnost nakupa. Če opravite nakup v višini nad 100 €, vam naročene izdelke dostavimo brez zaračunane poštnine, žage in drugi izdelki pa so na vaš dom odposlani še isti dan.