3D filamenti vseh vrst na enem mestu

V AzurFilm se izdelujejo kakovostni 3D filamenti že od leta 2012. Od takrat naprej izdelujejo različne vrste 3D filamentov z lastno barvno paleto, ki so primerni za vse vrste 3D tiskalnikov. 3D filamenti so izdelani v Sloveniji. Narejeni so iz nereciklirane plastike, ne vsebujejo smeti in zraka in slovijo po svoji najvišji kvaliteti.

3D filamenti, imenovani tudi plastične niti, so na razpolago v štiridesetih odtenkih. Barvna paleta je sestavljena iz osnovnih barv, z možnostjo ustvarjanja novih barvnih odtenkov po vaših željah. V AzurFilm pa razpolagajo tudi s štirinajstimi različnimi vrstami 3D filamentov. Izbirate lahko med naslednjimi 3D filamenti: PETG, Silk, PLA Strongman, PLA Original, ABS+, Carbon Fibre, PVA, leseni in fleksibilni 3D filamenti, PLA Gitter, ASA, NAYLON, HIPS in še mnogimi drugi. 3D filamenti se med seboj razlikujejo na podlagi diameter filamenta, teže filamenta in seveda barve ter cene. Hkrati so temperaturno različno odporni, nekateri so obstojni oziroma odporni do 80 stopinj Celzija, nekateri pa tudi do 160 stopinj Celzija. Imajo različno stopnjo fleksibilnosti, prilagodljivosti in trpežnosti.  Med najbolj priljubljenimi 3D filamenti spadata PLA in ABS. Prvi je primeren za širok spekter 3D tiska, je brez vonja, pri tisku ne potrebuje ogrevane postelje in ima nizko osnovo. Izbirate lahko med premeri 1,75 mm +/- 0,03 mm ali 2,85 mm +/- 0,03 mm. V AzurFilm razpolagajo tudi s tehničnimi navodili za vsak 3D filament.

V AzurFilm ste tako dobrodošli vsi, tako začetniki, kot tudi profesionalci in tisti bolj izkušeni. Prav vsak bo v pestri ponudbi 3D filamentov našel sebi pravega. Zato le obiščite njihovo stran in si poglejte njihovo pestro izbiro, ki vas bo pustila odprtih ust. V kolikor pa bi imeli kakšna dodatna vprašanja, pa vam bo strokovno osebje rade volje odgovorila na vsa vaša vprašanja. Kontaktirate jih lahko preko elektronskega naslova ali po telefonski številki, objavljeni na njihovi spletni strani. Lahko pa se tudi osebno oglasite v njihovi poslovalnici, kjer 3D filamenti že čakajo na vas.