Servis Honda skrbi za vaš avto brezhibno in z ljubeznijo

Servis Honda

Servis Honda je specializiran servis za vozila Honda, ki pa seveda popravlja in vzdržuje tudi druga vozila. Pooblaščeni servis Honda pa pomeni, da so posebej serviserji izurjeni za vzdrževanje, pregled in popravilo Honda vozil in imajo določene standarde kakovosti, kako jih vzdržujejo ter se obnašajo do strank. Vedno vam bodo vgradili le originalne dele za vaše Honda vozilo, zato ste lahko gotovi, da bo vozilo delovalo še dolgo časa brezhibno. Zagotovijo vam tudi garancijo.

Zakaj izbrati prav servis Honda?

Servis Honda je ugledno podjetje, ki ima dolgoletno tradicijo ter zelo stroga pravila glede kakovosti vzdrževanja katerih koli vozil. Še posebej se posvetijo vzdrževanju osebnih vozil, ker se zavedajo, da je dober servis ključ do tega, da bo vaše vozilo Honda ali katere koli druge znamke res dobro delovalo dlje časa. Servis Honda ima na zalogi v skladišču originalne Honda rezervne dele in jih vgradijo v vaš avto, če se kateri del pokvari ali obrabi, zato ste lahko gotovi, da boste dobili najkvalitetnejše za vaše vozilo.

Servis Honda

Vsako vozilo ima neke svoje posebnosti, ki so skrivnost podjetja, kako se vzdržujejo, odprejo, menjajo deli in na koliko časa ter s katerim orodjem. Tudi pri Hondi ni drugače, zato je najbolje vaše vozilo peljati kar na ta servis. Ko boste ugotovili, kako prijazni so do vas in kako so strokovni do vašega vozila, ki bo po cesti peljalo z vso močjo, tiho in brezhibno, boste pri tem servisu tudi ostali.

Kaj dobite pri Žibertu?

Servis Honda Žibert je zelo priznan Honda servis v Sloveniji in ga uporablja veliko lastnikov teh lepih in kakovostnih jeklenih konjičkov. Vsekakor pa Honda niso samo osebna vozila, ampak tudi drugi stroji za vrt in agregati na primer, za katere lahko tudi pri njih vprašate in jih vzdržujete tako, da boste imeli storitve Honda na enem mestu. Večinoma pa gre za osebna vozila, ki so pri nas cenjena zaradi kakovosti ter lepote na zunaj. Mimogrede so ta vozila zelo varčna.

Na spletni strani si oglejte prostore, kakšne imajo pri servisu Žibert. Videli boste, da ni umazanije, so izjemno čisti in organizirani, kar seveda standard Honda podjetja zahteva od takega servisa. Mojstri so izurjeni in hitri ter natančni. Imajo najmodernejšo tehnologijo in stroje za testiranje avtomobilov ter za popravilo. Največkrat, če ne gre za večje okvare, lahko kar počakate in dobite svoje vozilo še preden spijete drugo kavico.

Servis Honda izvaja redne preglede vozil in izredna popravila. Vozilo pripravijo na tehnični pregled in ga testirajo, zato bo vaše vozilo brez težav šlo skozi pregled z odliko. Če je potrebno popraviti pločevino, to lahko storijo in zamenjajo kateri koli del. Tudi, ko morate menjati gume, vam bodo zato z veseljem naredili in vam jih priskrbeli, da vam ne bo treba iti prav nikamor. Delajo preko dneva do popoldan in tako boste lahko vozilo prevzeli ali ga zapeljati tja po dogovoru kadar vam ustreza. Za vaše vozilo si privoščite najboljše, saj mu boste tako podaljšali življenjsko dobo za precej časa in če ga boste kdaj prodajali, bo imel visoko rednost, kot ga ta vozila imajo že od nekdaj, saj so zelo cenjena. Cenite svojo Hondo tudi vi.