Zakaj morate nujno imeti gumijaste avto preproge

auto tepisi

Avto preproge je dobro imeti v avtu, ker se tla hitro umažejo, saj imajo avti ponavadi tekstilna tla, na katerih se vse pozna. Neuničljive gumijaste avto preproge najdete na tej povezavi www.withcar.si/ponudba/gumi-tepihi katere so tudi inovativno oblikovane, da so izjemno uporabne. Poglejte v nadaljevanju, zakaj jih morate nujno imeti. Predvsem ne boste imeli svinjarije razmazane in razlite po tleh, nemoteno boste vozili naprej in z lahkoto sprali tepihe, ko se ustavite ter jih takoj uporabili brez čakanja, da se posušijo.

Gumijaste avto preproge so inovativen in uporaben izdelek

Gumijaste avto preproge so izdelane po meri vašega avta, zato morate vedno izbrati tiste, ki so narejene prav za vašo znamko in model avta, ker ne sodijo vse preproge  v vse avtomobile enako. Naročite jih lahko tudi za druga vozila, ker pridejo res prav, saj zadržijo blato, vodo, razlito tekočino ali razsutje tovora na primer moke. Lahko se oglasite tudi na podjetju, da vam ponudijo prave preproge.

avto preproge

Kolikokrat se vam je zgodilo, da je otroku padel na tla sladoled v avtu, ali je izpustil sok iz rok, hrano, čokolado in podobno. Al iste kdaj sami razlili čaj in kavo ter vrečko iz trgovine, ker ni bila dobro zapečatena? Vsakemu se to kdaj zgodi, nekaterim pa zelo pogosto. Zato veste, kako težko je očistiti madeže z avtomobilskega dna, ker so tla običajno tekstilna.

Gumijaste avto preproge rešujejo vse te probleme tako, da imajo visok rob, kanale za izolacijo umazanije in se jih z lahkoto odstrani iz avta ter se jih spete lahko z vodo. Sčistite jih lahko tudi pod pritiskom ali z detergentom, ker niso občutljive, tako kot tekstilne, ki se hitro tudi zmuckajo, obledijo in postanejo grde. Teh vam ne bo treba menjati.

Kaj vse zmore gumijasta avto preproga

Gumijaste avto preproge imajo okoli in okoli takšen rob, ki ne dovoli, da bi se tekočine ali blato razlile preko robov na tla avtomobila, tako ostane umazanija znotraj preproge. Vi lahko vozite naprej, ker ima preproga po dolžini kanale, ki so visoki in se umazanija ter tekočina zadržita v teh kanalih, vaše stopalo pa je nad tem na preprogi.

Ker so ti kanali tako narejeni, da so vmes prepreke za umazanijo in tekočino, se bo umazanija zadržala na mestu razlitja in se ne bo širila naprej po preprogi ali avtu. To je inovativnost, ki jo je izumilo slovensko podjetje, ki te preproge izdeluje. Da je odstranitev preproge čim bolj enostavna, je pripeta zgolj z gumbi, ki ne dovolijo, da preproga drsi, vendar boste tako lahko hitro ter enostavno preprogo odstranili iz avta, ne da bi se vam kaj zlilo. Lahko tudi prej pobrišete umazanijo ali jo posesate in popivnate, da je še lažje.

Kako se čisti gumijasta preproga za avto

Gumijaste avto preproge se čistijo lahko samo z vodo tako, da jih splaknete pod tušem ali pipo. Če je umazanija bolj trdovratna, jih lahko daste na tla in sperete pod pritiskom. Če nimate doma te naprave, jo boste našli v avtopralnici. Če želite lahko pri tem uporabite tudi blaga ali malo bolj močna čistila. Če ste bolj ekološko usmerjeni, uporabite naravna in biorazgradljiva čistila. Super se sperejo tudi s kisom, sodo bikarbono ali limoninim sokom.

Te avto preproge se takoj otečejo in jih ni treba dolgotrajno sušiti tako kot tekstilne, ki lahko ostanejo mokre nekaj dni, odvisno je od vremena. Največ umazanije pa je pozimi, ko nosimo v avto blato, sneg, vodo in sol s ceste ter pločnikov in parkirišč. V avto jih lahko nazaj namestite tudi, če jih obrišete bodo že pripravljene za uporabo. Lahko jih na hitro posušite s fenom ali pustite na zraku 10 minut in bodo suhe.

Ali bodo gumijaste preproge pokvarile izgled avta

Nasprotno, gumijaste avto preproge so tako oblikovane, da zgledajo zelo moderno z lepimi vzorci in so črne barve, ki je najbolj elegantna barva. Ne vidi se, da so narejene iz kvalitetne gume. Dejansko so precej neopazne in avto v bistvu še polepšajo. Priporočamo, da namestite vse štiri preproge, za voznika, sovoznika in za sedeža zadaj, kjer so ponavadi otroci ali hišni ljubljenčki.