Moderni dnevni regali za vašo dnevno sobo

dnevni regali

Za dnevno sobo lahko brez dvoma rečemo, da predstavlja osrednji prostor vsakega doma. Naj bo majhna ali prostorna – družini predstavlja odličen način za medsebojno druženje. Zato pa naj bo skrbno opremljena. Odličen način, da to pomembno sobo dodatno nadgradite, so dnevni regali. Saj veste, tisti sklop televizijske omarice, klubske mize, komod različnih oblik in velikosti ter vitrine, ki je tako prijeten na pogled. Hkrati pa neverjetno funkcionalen, saj vsak element služi svojemu namenu.

Dnevni regali tako predstavljajo zelo pomemben kos notranje opreme, ki videz vašega dnevnega prostora  popestrijo in v njem pričarajo prav posebno eleganco. Vam pa bodo znatno olajšali vsakodnevno bivanje – vaše stvari bodo lično urejene in pospravljene na svojem mestu. Na eni od polic pa se bo zagotovo našel prostor za spominek ali sliko, ki vam veliko pomeni.

Izbira pravega pohištva za dnevno sobo

Opremljanje dnevne sobe se zdi popolnoma enostaven projekt – dovolj velik televizor, sedežna garnitura, mizica in omara ali dve. Pa temu še zdaleč ni tako. Pohištvo mora biti namreč skrbno izbrano, dovolj veliko in med seboj skladno. Na koncu pa ga je treba še primerno umestiti v sam prostor.

Kako torej doseči brezhibno postavitev in brezčasno eleganco v vašem dnevnem prostoru? Kot odlična rešitev so se izkazali dnevni regali. Ti namreč prostor prijetno zapolnijo, hkrati pa predstavljajo osrednjo točko dnevne sobe. Večina ljudi tam postavi tudi televizor. Od tu naprej pa je potrebno le še slediti osnovnim zakonitostim opremljanja, ki bodo vaš dom naredile zares prijeten. Pazite, da se notranja oprema med seboj ujema tako oblikovno, barvno kot slogovno. Prilagodite jo svojemu načinu življenja in vsakodnevnim navadam.

Kadar pa se pri izbiri pohištva znajdete v dilemi, se vedno obrnite na strokovno podkovano svetovalno ekipo, ki bo uspešno rešila vsak vaš problem. V pohištvenem salonu Furnitura vas pričakujejo izkušeni svetovalci, ki jim ni vseeno, v kakšnem domu živite. Zato vam bodo z veseljem priskočili na pomoč.

Dnevni regali za vse okuse

V Furnituri na vas čakajo številni moderni dnevni regali, ki so primerni za najrazličnejše okuse. Pri urejanju vašega doma naj velja zlato pravilo, ki pravi, da mora biti vsa notranja oprema prilagojena vam. Vaš življenjski slog naj bo zato glavno vodilo pri nakupovanju pohištva. Družinam z majhnimi otroki se priporoča nakup dnevnih regalov iz trpežnih materialov, ki so enostavni za čiščenje. Visoki sijaj naj izberejo tisti, ki jim čiščenje ne predstavlja mukotrpnega opravila, medtem ko sta les in iverka odlična izbira za prav vse kupce – dokaj enostavna za vzdrževanje in brez vidnih prstnih odtisov.

Na voljo so vam elegantne odprte police, ki pa zahtevajo nekaj več brisanja prahu. Vedno bolj priljubljene zato postajajo omarice in predalniki, katerih stil dopolnjujejo minimalistično dizajnirani ročaji. Dnevni regali mehkih linij v nežnem videzu lesa, bodo v vašem domu vzbudili domačnost in toplino. Medtem ko bo pohištvo ostrih robov in hladnih udarnih barv v vašem dnevnem prostoru pričaralo veliko mero drznosti in futuristične elegance.

Trendi v dnevni sobi

Baročno okrašeno pohištvo in načičkanost sta pasé. Trenutnimi trendi notranjega oblikovanja prisegajo na minimalizem, ki prevladuje tako v oblikah kot samih postavitvah. Dnevni regali so tako največkrat v eni ali dveh barvnih kombinacijah, brez nepotrebnih dodatnih elementov. Tako boste našli veliko omaric in komod, ki se odprejo na pritisk in so brez nogic. Kar pa je nenazadnje tudi zelo praktično – predstavljajte si, kako zapleteno zna biti brisanje prahu pod nekaj centimetrov dvignjeno omarico. Če se boste pri opremljanju držali pravila manj je več, potem zagotovo ne boste zgrešili. S Furniturinim kakovostnim pohištvom boste lahko v svojem domu ustvarili zares trendovsko vzdušje.

dnevni regali 1

Moč harmonije

Z izbiro ustreznega pohištva boste v vašem dnevnem prostoru pričarali učinek razgibanosti. Dinamiko boste kar najbolj uspešno dosegli  z nakupom različnih višin posameznih komod in vitrin. Pri tem ne pozabite na ujemajočo se klubsko mizico, ki bo prostor funkcionalno zapolnila. Ta namreč predstavlja nadvse uporabno mesto za odlaganje.

Nekaj dobre prostorske predstave ter žilice za estetiko in vaš dom bo zasijal v svoji najboljši podobi. Prav to pa vam zagotavljajo v salonu pohištva Furnitura. Poleg bogate ponudbe vrhunskega pohištva priznanih proizvajalcev po zelo dostopnih cenah vam omogočajo tudi izris prostora, ki ga nameravate opremiti. Tako boste dobili veliko boljšo predstavo o končnem izgledu. Še zdaleč namreč ni vseeno, kako živite. Šele ko hišo ali stanovanje opremite točno tako, kot si vi želite, vanj pripeljete harmonijo – in ta je tista, zaradi katere nepremičnina postane pravi dom.