Privat apartmaji Bohinj za idealne počitnice

privat apartmaji bohinj

Obisk slovenskih krajev je idealna priložnost, da pobližje spoznate Slovenijo in svoje počitnice preživite v njeni čudoviti naravi. Najem privat apartmaja v Bohinju je le ena izmed možnosti, da v središču Triglavskega narodnega parka res začutite naravo. Privat apartmaji Alpik gostom ponujajo možnost, da se v prijetnem okolju oddahnejo od mestnega življenja, vseeno pa ne znižajo svojih standardov. Alpik privat apartmaji Bohinj se lahko namreč pohvalijo s sodobno opremljenimi prostori, ki pa vseeno spominjajo na tradicionalen alpski slog, ki ga ustvari uporaba lesa. Če se letos namesto morja odločite za preživljanje počitnic v Bohinju, vam zagotovo ne bo žal in zagotovo se boste še vrnili.

Bohinj – središče Triglavskega narodnega parka

Triglavski narodni park velja za zaklad Slovenije in vsak ga mora obiskati vsaj enkrat. Zelena dolina, ki se nahaja v osrčju Triglavskega narodnega parka pa se imenuje Bohinj, za katerega ste zagotovo že slišali. Glavna atrakcija Bohinja je brez dvoma Bohinjsko jezero, ki ga ljudje obiskujejo tako poleti kot pozimi. Pozimi je Bohinj odlično izhodišče za smučišče Vogel, v drugi letnih časih pa tudi za obisk bližnjih gora. Za vse športnike je tako ogromno zanimivih pohodniških poti vseh težavnosti. Ne manjka niti kolesarskih poti za kolesarje.

Kot omenjeno pa je najbolj poznano in popularno Bohinjsko jezero. Poleti ljudje v jezeru plavajo ali pa izvajajo različne vodne športe. Privat apartmaji Bohinj so odlična izhodiščna točka za vse te dejavnosti.

Vrhunski privat apartmaji Bohinj

Alpik privat apartmaji Bohinj se nahajajo v bližini Bohinjskega jezera, v naselju Ukanc. Privat apartmaji Bohinj so postavljeni sredi neokrnjene narave, s čudovitimi pogledi na vse strani. Zaradi svoje lokacije sredi Julijskih Alp so narejeni v alpskem slogu, kjer je največji poudarek na lesu. To pa ne pomeni, da so apartmaji starinski. Ravno obratno so kljub tradicionalnemu pečatu, združeni z vsemi sodobnimi lastnostmi, ki se jih pričakuje v najboljših nastanitvah. Privat apartmaji Bohinj so opremljeni premišljeno in elegantno, prav tako pa je na najvišjem nivoju tudi notranja oprema.

Izbirate lahko med sedmimi različnimi apartmaji in dvema hiškama. Pri vseh nastanitvah je priskrbljeno brezplačno parkirišče ali pa se dogovorite za prevoz do lokacije. Prav tako je za nastanitve mogoče opraviti check-in brez kontakta s pomočjo virtualne recepcije. Tako ni težav pri prihodu ali odhodu v vseh urah. Nastanitve imajo tudi hiter in brezplačen internet, tako da boste kljub uživanju v dopustu še vedno na vezi z ostalim svetom.

Apartmaji ali hiške v Bohinju

Privat apartmaji Bohinj in hiške se med seboj malenkost razlikujejo. Apartmaji so del ene stavbe, medtem, ko hiški stojita posebej. Vsak apartma je opremljen na unikaten način in se med seboj razlikujejo. Največja razlika je v velikosti apartmajev. Nekateri so primerni za par, drugi pa so dovolj veliki za skupino prijateljev ali družino z otroki. Hiški sta seveda samostojni stavbi, ki sta namenjeni večjim skupinam, ki imajo željo po zasebnosti.

Vse nastanitve so popolnoma opremljene. V nekaterih nastanitvah ne manjka niti kamin in pred nastanitvami najdete žar, ki ga lahko uporabite za piknike. Ne glede na to, katero namestitev boste izbrali, ste lahko prepričani, da se boste počutili udobno in boste lahko uživali v najlepših pogledih na bližnjo naravo.