Najem avtodoma za 2 osebi je dobra odločitev

najem avtodoma za 2 osebi

Najem avtodoma je odličen način, da preživite nekaj kakovostnega časa z ljubljeno osebo ali s prijateljem. Najti najem avtodoma za 2 osebi je enostavno in tudi zabavno. Da ne boste preiskali ves splet, smo za vas pripravili nekaj čudovitih informacij, največ pa jih najdete  na tej povezavi www.camper-premiumrent.com/avtodomi/. Najem avtodoma za 2 osebi, vam omogoča udobno potovanje in vam omogoča,  da v dvoje uživate v naravi in raziskujete svet okoli sebe.

Robeta Mobil AURORA HELIOS je čudovita odločitev za najem avtodoma za 2 osebi

Popolnoma novo vozilo vas ne bo pustilo ravnodušne. Z močjo motorja HDI 2,0l 163PS, ki ga poganja dizelsko gorivo, boste dosegli različne destinacije. Dolžina avtomobila sega do 5,99 m in spada med manjše avtodome. Število ležišč je namenjeno tudi za 4 osebe. V črni atraktivni barvi vas bo ta zverinica popeljala na pot novih cestnih dogodivščin in vas varno vodila po urbanih naseljih.

Če se odločite za najem avtodoma za 2 osebi, vas čaka še presenečenje. V samo ceno najema je namreč vključen tudi ves potrošni material, kot je WC papir in čistila, plinska jeklenka, tekoče milo in detergent za pomivanje posode, vrečke za smeti. V ceno najema spada tudi posteljnina in brisače, miza s podlogo in štirje stoli.

Prav tako so v ceno že všteti električni priključki in podaljški ter ves potrebni material za kuhinjo, kot so krožniki, kozarci, jedilni pribor, noži, posoda za kuhanje in deske za rezanje.

Za najem Roberta Mobil avtodoma boste na vrhuncu sezone za en dan odšteli približno 120 €. Če se odločite najeti avtodom za več kot 6 nočitev se znesek dnevnega najema zmanjša.

Robeta Mobil AURORA DIONYSUS – najem avtodoma za 2 osebi za nove avanture

Nov beli lepotec že čaka, kdaj vas bo lahko popeljal na novo poletno avanturo. Z močjo motorja HDI 2,0l 163PS, ki ga prav tako poganja dizelsko gorivo, bo poskrbel, da boste z njim potovali udobno in brezskrbno. Opremljen je z dvema ležiščema, Fusion Intelligent sistemom, premore pa tudi TV in Sport Paket ter klimatsko napravo.

V ceno najema je prav tako vštet potrošni material, posteljnina in brisače, priključki in podaljški, miza ion stoli ter komplet posode za kuhinjo.

Si lahko predstavljate, da za samo 120 € na dan, ko je vrhunec sezone, svojo najboljšo polovico odpeljete na romantično potovanje. Prepričani smo, da boste z avtodomom tako zadovoljni, da se boste potovanja še dolgo spominjali.

Naj bo najem avtodoma za 2 osebi prijetna izkušnja. Ponudba je res odlična, najem zanesljiv in hiter, predvsem pa je brez drobnega tiska.