Potovalni kombi je uporaben za več namenov

potovalni kombi

Potovalni kombi je super za nepozabne in svobodne dogodivščine. Če imate doma navaden kombi ali pa ga uporabljate za delo, potem ga lahko hitro spremenite v potovalni kombi tako, da vam mojstri vgradijo elemente na ta način, da se lahko odstranijo in potem vozilo naprej uporabite za delo. Nekateri pa kombija ne potrebujejo več in iz njega naredijo hiško na kolesih, ki vsebuje prav vse udobje z življenje na poti in v naravi, kot ga imate doma.

Kaj vam nudi potovalni kombi?

Potovalni kombi je dejansko enak kot avtodom. Lahko imate svojega ali pa ga kupite. Avtodom je dejansko namensko vozilo za bivanje v njem, kombi pa se lahko pretvori v to ali pa nazaj v tovorno vozilo. Kot vam ustreza in kot ga potrebujete, tako da boste imeli eno vozilo za vse in ga boste kar najbolje tudi izkoristili.

potovalni kombi

Kombi je lahko velik, srednji ali majhen. Če vas je več, je bolje, da je večji, ker se potem naredijo lahko štiri ležišča v njem. Vendar brez skrbi, tudi če vas je več, lahko poleti spite zunaj, ker se da na kombi pritrditi šotor, ki bo vaše bivališče podaljšal, razširil in tam boste lahko kuhali ter spali po potrebi ali vas bo lahko več za mizo kartalo, kar je v kombiju težje.

Kaj pa homologacija?

Podjetje Carthago vam bo naredilo potovalni kombi brez težav, ker so specializirani iz izdelavo potovalnih vozil, med drugim tudi za prestižne avtodome, ki jih tudi lahko kupite pri njih. Vendar so avtodomi samo temu namenjeni.

Če vam oni predelajo kombi v potovalno vozilo ne skrbite za papirje. Vse vam bodo oni uredili tudi homologacijo, ker se na to spoznajo in vedo, kaj in kako morajo narediti, da bo vozilo varno ter da bo dobilo dovoljenje za vožnjo po cesti. Brez težav ga boste lahko registrirali.

Prednosti bivalnega kombija

Potovalni kombi je še vedno super lahek in ne porabi dosti goriva zato, ker je pohištvo narejeno iz posebnega naravnega materiala, ki je lahek. Zato je pohištvo funkcionalno, trpežno pa vseeno ne bo obremenilo vozila s težo. To ohranja tudi blažilnike in ostale vrtljive delete koles ter podvozja.

Tak kombi pa prav vse, kar ima hiša. Kuhinjo, dnevno sobo, spalnico, vodo in elektriko. V njem lahko bivate, spite in kuhate ter se tudi umijete in opravite druge potrebe. Nato stranišče le še izpraznite, če pa ga nimate, opravite potrebo na bencinskih črpalkah ali v kampih in na postajališčih, kjer so sanitarije zagotovljene.

Udobje in svoboda

Potovalni kombi vam bo nudil super udobje in ga lahko podaljšate s šotorom. Nudi vam tudi varnost. Ko je mrzlo, ga lahko ogrejete in ko je vroče, ga ohladite s klimo. Z njim boste lahko odpotovali kamor si želite, saj zmore tudi zahtevne poti, ki niso asfaltirane. Odšli boste lahko v neznano in v miru bivakirali ter si odpočijete od norega sveta in stresa, ki ga povzroča ta civilizacija.

Nekateri tako vozilo izkoristijo za delo, kar pomeni, da postanejo zaposleni nomadi in delajo na daljavo iz kombija. Tega je vedno več, ker je vedno več zaposlitev in samo zaposlitev od doma oziroma iz dislocirane pisarne. Zagotoviti si morate le zanesljiv mobilni internet.