Kako otroke spodbuditi h gibanju?

Napihljiva igrala

V preteklih letih smo imeli omejeno gibanje in druženje, negotovost in hitre spremembe so spremenile naš vsakdan. Zato je toliko bolj pomembno, da skrbimo za dobro počutje nas in naših otrok, kar ključno pripomorejo kvalitetni medsebojni odnosi in gibanje.

Sedaj se več družimo, prirejamo zabave, praznujemo rojstne dneve. Ste se kdaj vprašali, kako bi otroke na srečanju družine ali prijateljev spodbudili h gibanju? Da bi se oni zabavali in gibali, vi pa v miru poklepetali s prijatelji? Najemite napihljiva igrala! Igralo lahko postavite v dvorano, garažo, na travnik, na dvorišče … V petek vam igralo dostavimo k vam domov po vsej Sloveniji, v ponedeljek pridemo iskat. Cel vikend zabave, gibanja, smeha in nepozabnih otroških iskric. Več o ponudbi lahko preberete na spletni strani www.napihljivcek.si. Ne pozabite, da je za otrokov skladen razvoj na vseh področjih izredno pomembno prijetno gibanje. Napihljiva igrala Napihljivček pa spodbudijo tudi k učenju medvrstniških odnosov, prilagajanja in pravil. Otroci bodo cel vikend razvijali svoje spretnosti in verjamemo, da si bodo te zabave zapomnili za celo življenje.

Podarite otrokom doživetje, najemite napihljivčka!

Vse več daril je otrokom zanimivih nekaj ur, potem pa pristanejo nekje v kotu in kasneje v smeteh. Ta darila so nepotrebna in nimajo čisto nobene vrednosti, razen našega občutka, da moramo otroku nekaj podariti. Kaj pa če bi podarili doživetje, ki ga ne bodo nikoli pozabili? Otrokom najemite napihljivo igralo! Otroci bodo doživeli aktivno zabavo, zadovoljili svojo potrebo po druženju in socializaciji, kar pa je tudi vizija Napihljivih igral Napihljivček (www.napihljivcek.si). Doživetje je namreč tisto, kar šteje, ne zgolj neka materialna oblika obdarovanja.

Napihljiva igrala dostavljamo po vsej Sloveniji. Najem za cel vikend z vključenim prevozom stane 100 €! Igrala so primerna tako za dvorane/telovadnice, kot tudi za travnik ali dvorišče. Vabljeni k ogledu naših napihljivih igral!

Zapisala: Katja Kurnik, mag. prof. soc. ped.