Bioresonanca ljubljana odkriva in odpravlja vzroke bolezni

bioresonanca ljubljana

Bioresonanca ljubljana je  center terapije s pomočjo naravne metode bioresonance, ki je ena izmed vej energetske medicine. Ta terapija išče vzroke za bolezni in kako se jih lahko uspešno odpravi. Kakovostna bioresonančna terapija učinkovito privede do tega, da se telo začne zdraviti smo, ker ima to vgrajeno v svojih celicah. V centru bioresonanca ljubljana izvajajo celovito terapijo s pomočjo bioresonance, katera spodbudi lastno telo, da se s svojo močjo bori prozi vsiljivcem. Pri nas je ta terapija precej razširjena in je komplementarna uradni medicini.

Kaj je bioresonanca ljubljana?

Bioresonanca ljubljana je center zdravja, ki vam je vedno na voljo, če se odločite, da se s pomočjo naravne medicine zdravite neglede na vrsto bolezni. Takrat s pomočjo naprave, ki povzroča bioresonanco, terapevt odkrije tipične frekvenčne vzorce različnih snovi in virusov, bakterij, gliv in toksinov, pa tudi težke kovine. Ko jih odkrije, nato ugotavlja, v kolikšni meri vplivajo na vaše telo. Dobro se vidi, katere obremenitve za telo predstavljajo in zaradi tega povzročajo težave in bolezni.

Nato naprava v centru bioresonanca ljubljana začne oddajata v vaše telo frekvence, ki so zdravilna nihanja. Tako se razbremenijo moteča bolezenska stanja. Sčasoma se vzpostavi resonanca, ki povzroči ravnovesje v telesu in tako se telo začne zdraviti ter se samo obnavljati. V vašem telesu so elektromagnetna nihanja, ki se jih da zmeriti. Nekatera nihanja imajo dolge valovne dolžine, druge pa kratke. Telo samo vzpostavi ravnovesje med njimi, če ima za to pogoje.

bioresonanca ljubljana

Bioresonanca ljubljana pomaga s pomočjo aparatov telesu, da vzpostavi lastno avto regulacijo nihanj in tako uravna bolezenska stanja na normalo. Taka nenormalna nihanja, ki povzročijo bolezni, pa lahko nastanejo kot vplivi iz okolja, kot so električni smog, strupi iz hrane, težke kovine in stres. Povzročajo pa jih tudi bolezni v samem telesu. Takrat, ko ravnovesja v telesu ni več, se pojavijo tudi ostale bolezni. Bioresonanca ljubljana vam bo pomagala, da boste lahko odkrili vzroke teh bolezni in jih tudi uspešno odpravili.

Kako se izvaja naravna terapija z bioresonanco?

Tudi v centru zdravja bioresonanca ljubljana uprolabjjao napravo, ki ima terapevtski učinek na telo in je povsem neboleča in nenevarna. Terapija poteka brez kemikalij na naraven način s pomočjo frekvenc, ki so v našem telesu in nas tudi obdajajo v okolju. Ta naprava odkrije in zdravi patološka stanja v telesu. To pa naredi tako, da aktivira notranjega zdravnika in frekvenco v človeku, ki bi morala biti v zdravem telesu. Tako telo spet zaniha v zdravi vibraciji in vse, kar ni v skladu s to vibracijo, bolezni in težave, počasi izginejo.

Ta terapija uspešno odpravlja alergijska stanja kot so astma, neurodermitis, ali konjuktivitis. Lahko odpravi tudi nekatere težave prebavnega trakta, kot so zaprtje in driske ter napenjanje. Če imate migrenske glavobole, lahko pomaga. Tudi za tiste, ki so preboleli boreliozo ali imajo glivične okužbe je zelo učinkovita. Še posebej se priporoča pri izgorelosti in kronični utrujenosti. Veliko ljudi ima težave s hormonskim ravnovesjem, še posebej zrele ženske, kar lahko odpravlja, saj velikokrat medicina ne najde vzrokov teh obolenj. Zato pomaga tudi pri menopavzi in ostalih hormonskih težavah.

Nemalokrat imamo večkrat letno oslabljeno delovanje imunskega sistema, še posebej to velja v časih, ko največ virusov razsaja, takrat bioresonanca zelo pomaga. Odpravlja namreč obremenitve telesa z virusi in bakterijami. Včasih telo ne zmore samo, da bi se jih rešilo in podleže bolezni. Zato ni čudno, če se uporablja tudi za krepitev imunskega sistema.

Bioresonanca se loti tudi obremenitve z elektrosmogom in raznimi sevanji iz sodobnega okolja. Ker se telo uravnovesi, kot se mora, se sama od sebe dogaja uravnavanje telesne teže. Hkrati tudi tisti, ki kadijo, ne potrebujejo več te razvade, ker telo enostavno zavrne vse strupe, tudi kajenje, zato se je lahko tega odvaditi. Ko prenehate kaditi, pa pomaga razstrupiti telo, ker se je v njem nabralo veliko nikotina, ki gre drugače zelo težko ven iz telesa.
Bioresonanca ljubljana vse to omogoča in pomaga tudi, če imate poškodbe od športa ali rane od operacij. S to metodo tudi določijo, kateri vaš organ je najbolj obremenjen in ga testirajo, v kakšnem stanju je. Nato pa lahko pomagajo.