Težko preživljate vroče dni in mrzle zime? Potrebujete pravo rešitev? Klimatske naprave podjetja Termo shop bodo poskrbele, da vam poleti nebo vroče, pozimi pa vas nebo zeblo.

Akcija-klima naprave so dan danes že hišni element, katerega ima že skoraj vsaka hiša. Vendar zakaj? Zaradi svojega preprostega delovanja. Vse kar potrebujemo narediti je vzeti v roke dalinjski upravljalnik, nastaviti temperaturo in klimatska naprava že deluje. Določene klimatske naprave imajo tudi časovnik, sepravi se da nastaviti čas vklopa in izklopa. Predstavjajte si, da končate službo ob 15.00 in takrat se v vašem domu vklopi akcija-klima naprave, ohladi vaše stanovanje in ko pridete domov, stopite v lepo ohlajen prostor. Večinoma so klimatske naprave v dveh delih. Zunanja in notranja enota. Zunanja naprava se nahaja nekje zunaj. Ponavadi so pritrjene na fasadi ali pa na tleh. Torej te zunanje naprave črpajo zrak, katerega prečistijo in ustrezno ohladijo ali segrejejo. Skozi notranjo enoto v našem stanovnju, pa dobimo potem ta očiščen in ohlajen ali segret zrak.

klimatske naprave hiša

Zakaj pa izbrati Akcija-klima naprave Termo shop? V trgovini Termo shop imajo vse klimatske naprave napredno tehnologijo. To pomeni, da delujejo zelo tiho, porabijo malo električne energije in pa vse klimatske naprave so v energijskem razredu A. Včasih se vsak posameznik ne more odločiti, katera klimatska naprava je prava zanj. Zato pa imate tu svetovalce trgovine Termo shop. Prijazni svetovalci so vam na voljo za kakršna koli vprašanja. Skupaj boste glede na velikost vaše stanovanje našli ustrezno dovolj močno klimatsko napravo, katera bo posrkbela za vaše stanovanje. Pomembno je tudi, kateri del hiše želimo ohladiti. Recimo v kleti je ponavadi hladneje in ne potrebujemo tako močno klimatsko napravo, kot v dnevni sobi ali kuhinji. Pomembna pa je tudi izolacija samega objekta. Svetovali vam bodo tudi, kakšen tip klimatske naprave izbrati, izbirate lahko med stenskimi, stropnimi, talnimi in podobno. Pokličite jih še danes.