Poletni sandali s peto in brez – nepogrešljiva obutev velikih modnih navdušenk

V vročih poletnih dneh si zagotovo vsak želi lahkotne in udobne obutve. Za ta namen so odlični modni poletni sandali, ki so zagotovo nepogrešljiv kos obutve, tako pri ženskah, moških in seveda tudi pri otrocih.

Z izbiro pravilnih poletnih sandalov si lahko olajšate vroče poletne dni, saj vas pri hoji in opravkih ne bodo ovirali in se boste tako v njih počutili, kot da bi bili bosi. Poletni sandali s peto so v modnem svetu zelo priljubljen kos obutve, saj so različnih oblik, barv, tekstur, prav tako pa imajo tudi različne našite dodatke, perle, bleščice in raznorazne trakove.

Modne blogerke in navdušenke prisegajo na nošenje sandal z daljšimi krili

Modne blogerke in modne navdušenke zelo rade posegajo po poletnih sandalih, saj jih je enostavno kombinirati na kateri koli kos izbranega oblačila. V trendu je nošenje poletnih sandalov z daljšimi tako imenovanimi gypsi krili, saj stajlingu res dodajo tisto piko na i.

Poletni sandali s peto ali brez so lahko nošeni tudi na kratke hlače, hlače ki so spodaj širše, razne tunike in majice z odštekanimi rokavi. Poletni sandali so res izjemno hvaležen kos obutve, saj boste z njimi lahko kombinirali praktično vse kose poletnih oblačil.

Spletno nakupovanje poletnih sandal s peto in brez

Pri pravilni izbiri poletnih sandal bodite pozorni na to, da so udobni in da se res prilegajo vašemu stopalu. Nepravilna izbira sandalov lahko naredi več škode kot koristi, saj vam bodo povzročali nepotrebno bolečino in poškodbe na stopalu, česar pa si zagotovo ne želite.

Poletne sandale lahko kupite preko spleta ali pa v izbranih modnih trgovinah, ki sledijo trendom in ponujajo najnovejšo modno obutev. Želite v prihajajočem poletju postati lastnica najbolj drznih in odštekanih sandal s peto? Obiščite tole spletno mesto: https://cityfashion.si/kategorija-izdelka/sandali-s-peto/sandali-z-visoko-peto/.

Trpežni in obstojni poletni sandali s peto ali brez

Če želite imeti večne, izbrane in elegantne kose poletnih sandal, lahko kupite sandale, ki so malce višjega cenovnega razreda in so produkt kakšne zelo dobro poznane blagovne znamke. Taki poletni sandali so seveda bolj trpežni in kvalitetni zaradi vrhunsko izbranih materialov.

V vaši omari imate lahko samo dva ali tri pare poletnih sandalov, ki se bodo podali k vašemu stajlingu. Vendar bodite pozorni, da so nevtralne barve oziroma takšni, ki se bodo podali na kakršno koli oblačilo. Če ne želite zapraviti veliko denarja za poletne sandale, izberite dva do tri pare. Izberite sandale, ki so nevtralnih ali pa zlatih tonov; takšne se najlažje kombinira na kateri koli kos oblačila.

Sandali s peto ali raje brez?

Če obožujete visoke petke, vendar vam v vročih poletnih mesecih res ne pade na pamet, da bi jih nosile, lahko izberete poletne sandale, ki imajo nižjo peto ali platformo. Taki poletni sandali so zelo praktični in lepi na pogled.

Poletni sandali s peto ali platformo so tako rekoč modni must have v vsaki poletni sezoni, tako da jih boste lahko nosile res zelo dolgo časa. Sandali s platformo so zelo udobni in retro. Naredijo vas višje in vam omogočajo enostavno hojo po opravkih ali pa sprehodih, saj so zelo udobni.

Nošenje poletnih sandal z nogavicami

V današnjem času pa je v modo prišlo tudi nošenje sandalov z nogavicami. Čeprav se ta trend zdi malce odštekan in nenavaden, je možno opaziti veliko modnih navdušenk in blogerk, ki se takšnega stila nošenja poletnih sandalov zelo poslužujejo. Nogavice so lahko odličen modni dodatek za igranje s proporci, saj lahko z njimi izgledate višje ali pa nižje. Vse je odvisno od teksture, barve in stiliranja nogavic.

Zelo priljubljeni so tudi sandali s peto ali pa brez v zlati ali pa srebrni barvi. Ne samo da zlata in srebrna barva dajeta občutek elegance in prefinjenosti, sta tudi barvi, ki ju lahko enostavno kombinirate na kateri koli stajling. Zlata in srebrna barva se odlično kombinirata z belo ali črno barvo. Ti dve barvi naredita popoln modni videz, četudi je vaš outfit bolj minimalistično obarvan in ne izstopa preveč.

Izgled stopal med nošenjem poletnih sandal

V sezoni nošenja poletnih sandal ne smete pozabiti tudi na svoj izgled stopal. Poskrbite, da bodo vaša stopala vedno negovana, saj boste tako res izgledali urejeno do zadnje pikice. Izberete lahko lake, ki so različnih barv, čeprav se za poletje veliko žensk odloča za rdeč, črn, bel ali pa zlat barvni lak, saj je tako najlažje kombinirati celotni outfit. Poletni sandali s peto ali brez in neurejena stopala res ne gredo z roko v roki!

Za piko na i še drugi modni dodatki

Poletni sandali s peto ali brez nje so torej odlična izbira za toplejši letni čas. Poleg ustrezne obutve ne pozabite tudi na razne modne dodatke, ki še dodatno poskrbijo, da izgledate celostni in urejeni. Zelo popularne so razne svilene rutke, ki se jih da kombinirati na katero koli vrsto sandal. Lahko jih zavežete okoli trakov na sandalih in tako naredite vaše sandale še bolj drzne in ekstravagantne.

Koristni nasveti za izbiro poletnih sandal

Pri izbiri oziroma nakupu sandal za poletje bodite pozorni na nekaj ključnih stvari, ki vam bodo olajšale izbiro, prav tako pa boste od tega imeli največ koristi. Bodite pozorni na obliko vašega stopala. Če imate širše stopalo, posegajte po takšnih sandalih, ki so malce širši, saj vas tako ne bodo stiskali in povzročali dodatnih in neprijetnih bolečin v nogah. Pri izbiri bodite pozorni tudi na debelino podplata. Podplat sandal zagotovo ne sme biti pretanek in iz zelo trdih in grobih materialov, saj vam lahko poškodujejo stopalo.

Poletni sandali s peto ali brez so dobrodošla izbira za povsod, naj si bo to pisarna, na sprehodu ali pa samo, ko odidete po opravkih.