Podaljševanje trepalnic za urejen videz

Lepotna industrija je predvsem v zadnjih desetletjih močno napredovala in zahteve po popolnem videzu se pojavljajo praktično na vsakem koraku. Vam pa se zdi, da vsem tem trendom ne morete več slediti? No, tukaj ste se vsekakor zmotile. Zagotovo lahko vsak dan najdete deset minut in jih posvetite samo sebi, si privoščite doma narejen piling za telo ali si na obraz nanesete masko za lepšo kožo. Seveda ob posebnih priložnostih ali tudi za vsak dan ne pozabite na ličenje, s katerim lahko poudarite svoj naravni videz ter zasijete bodisi na delovnem mestu, praznični večerji ali slavnostni prireditvi. Da boste pri ličenju prihranile vsaj nekaj vašega dragocenega časa, je prava rešitev podaljševanje trepalnic, s katerim boste poudarile svoje oči ter poskrbele, da te ne bodo ostale neopažene.

Kako poteka podaljševanje trepalnic?

To je neboleč postopek, ki bo poskrbel, da bodo vaše trepalnice dolge, goste in zapeljive, hkrati pa ne bodo dajale videza umetnih. V kozmetičnem salonu Neguj.se bodo poskrbeli za profesionalen nanos trepalnic, vam pa zjutraj ne bo treba več prej vstajati, da bi še pred službo poskrbele za urejene trepalnice, saj so trajno podaljšane trepalnice odlična alternativa ličenju.

Glede na svoje želje in barvo ter videz naravnih trepalnic lahko v salonu ob pomoči kozmetičarke oz. stilistke iz ponudbe izberete ročno izdelane trepalnice najrazličnejših dolžin, barv in gostote. Pomembno je, da se pred postopkom iz naravnih trepalnic odstranijo vsa ličila in iz oči odvzamejo morebitne leče. Podaljševanje trepalnic poteka tako, da kozmetičarka posamično nanaša vsako umetno trepalnico na naravno ter jih nežno zlepi z lepilom, ki naravnih trepalnic ne poškoduje, ampak zagotavlja, da so tudi podaljšane trepalnice mehke in prožne kot naravne. Profesionalno opravljen postopek je zagotovilo, da trepalnice ostanejo stabilne vse do naslednje obnove.

Ne pozabite na nego umetnih trepalnic

Podaljšane trepalnice so obstojne, dokler ne izpade naravna trepalnica, tako da je priporočljivo hoditi na obnove na vsake tri do štiri tedne, veliko pa je odvisno tudi od tega, koliko časa posvetite negi trepalnic. Pomembno je, da vsaj 2 do 3 uri po postopku trepalnice ne pridejo v stik z vodo, prav tako se je na začetku priporočljivo izogibati pari, visoki vlagi in višjim temperaturam. Da postanejo podaljški bolj odporni, je priporočljiva uporaba seruma za povečanje odpornosti 1 do 2-krat na dan. Podaljševanje trepalnic je prednost, saj tako ličila niso več potrebna, če pa maskaro vseeno uporabljate, pazite, da jo boste nanesle le na konice trepalnic, ličil pa ne smete odstranjevati z oljnim odstranjevalcem make-upa. Pomembno je tudi, da se izogibate dotikov okoli oči in trepalnic ne vlečete, saj vam v nasprotnem primeru lahko kaka tudi odpade. Prednost podaljškov je, da so vodoodporni in zato primerni za kopanje in tuširanje, niso moteči niti med spanjem in primerni za uporabnice kontaktnih leč.

Podaljševanje trepalnic

Če pa se zaradi kakršnegakoli razloga odločite, da želite trepalnice odstraniti, boste to najlažje storile v kozmetičnem salonu, kjer so vam trepalnice namestili. Tudi ta postopek je neboleč, kozmetičarka vam bo z odstranjevalcem za lepilo podaljške nežno odstranila iz naravnih trepalnic. Vendar pa verjemite, da ko boste v ogledalu zagledale svojo novo podobo s podaljšanimi trepalnicami, vam še na misel ne bo prišlo, da bi s tem prenehale, kajti podaljševanje trepalnic prinaša neverjeten rezultat.

Končni rezultat vas bo osupnil

Postopek zagotavlja daljše in gostejše trepalnice, ki ohranijo naraven videz, zato bo vaš pogled od zdaj naprej še bolj zapeljiv in mikaven, oči, obrobljene z bogatimi trepalnicami, pa bodo tiste, ki jih bodo ljudje na vašem obrazu najprej opazili. Zaradi naravnega izgleda je trajno podaljševanje trepalnic vse bolj priljubljeno tudi pri tistih ženskah, ki so se doslej posluževale umetnih trepalnic. Trajno podaljševanje namreč zagotavlja večjo obstojnost, tako podaljšane trepalnice so varne in udobne ter ne ovirajo ali motijo pogleda. S podaljšanimi trepalnicami bo vaš pogled prišel še bolj do izraza, ve pa boste pridobile več samozavesti in tako boste urejenega videza z dvignjeno glavo korakale po svetu.