Oblikovanje telesa – kdaj je pravi čas za to?

Oblikovanje telesa

Odgovor na to vprašanje je sila preprost – vedno! Predvsem pa je potreben celosten pristop pri oblikovanju telesa. To sami zelo težko storimo. Za to so tu strokovnjaki. Na spletu jih je cel kup. Mnogi med njimi, žal, mislijo, da so. Oblikovanje telesa pa je resno delo.

Kakšna je razlika med resničnim strokovnjakom in tistim »instant«?

Prvi pravi pokazatelj je tu poštena cena. Za par evrov verjetno ne bo pravega uspeha. Ti strokovnjaki so se veliko izobraževali in se praktično usposabljali. Zato svoj trud cenijo in ga ustrezno denarno ovrednotijo.

Naslednja stopnja je osebni pristop. Ljudje smo edinstveni. Nihče ni enak drugemu. Zato imamo vsak svoje potrebe in želje. Strokovnjaki nam bodo pri tem pomagali in nam dobro svetovali.

Vsak pravi strokovnjak vam bo naredil program. Pri oblikovanju telesa gre za celostni pristop. Pogovorila se bosta o ustrezni prehrani. Pravilnem izvajanju telesne vadbe. Pomena vnosa tekočine, predvsem vode, v telo. Počitek je tudi del programa in kaj vse to je. Ves čas vam bo stal ob strani in vas strokovno vodil in učil.

Rezultati v takih primerih ne bodo izostali, ker je oblikovanje telesa postopek medsebojnih pojavov.

Kaj je celulit in kako se spopasti z njim?

Celulit je nepravilno razporejena maščoba v podkožnem tkivu. Ta pa onemogoča pravilno delovanje limfnega in krvnega pretoka. Tako ni neprijeten samo na videz, ampak je lahko tudi vzrok za številne zdravstvene težave. Zakaj nastane pa še vedno ni dovolj raziskano. Nagibajo se k teoriji, da na njegov nastanek vplivajo hormoni in genetika. Ena trditev pa je povsem resnična. Nezdrav način življenja gotovo zelo pripomore k njegovem nastanku.

Zato je smiselno, da postopoma začnemo prehajati na boljši način življenja. Pri tem pa nam lahko veliko pomagajo strokovnjaki s področja življenjskega svetovanja.

telovadba

Za boljše rezultate pa obstaja še ena vrsta pomoči. Obisk kozmetičnega salona, kjer vam bodo s posebno metodo osebnega programa nekirurške liposukcije v nekaj korakih sprostili limfne točke, okrepili vezivno tkivo in zmanjšali maščobne celice. Poseg je popolnoma neboleč. Rezultati pa so hitro vidni. Vendar naj vas to ne zavede. Še vedno so dobre navade tiste, ki vam bodo omogočile, da se težava ne vrne več. Tudi o tem vam bodo marsikaj povedali.

Terapija traja tri mesece. V tem času se boste naučili marsikaj dobrega za svoje telo in o njegovem delovanju. Postopoma se bo izboljševalo tudi vaše zdravje in počutje. Tri mesece pa je tudi ravno prav dolga doba, da vam določene dejavnosti preidejo v navado. Tako bo kar naenkrat postalo oblikovanje telesa vaša navada.

Zakaj so potrebne terapije?

Predvsem iz zdravstvenega vidika. Nepravilno delovanje limfnih točk lahko privede do številnih neprijetnih obolenj. Krvni sistem oskrbuje naše telo s hranili. Limfa pa je tista, ki ta krvni sistem čisti. Iz te preproste trditve nam je lahko marsikaj jasno. Med terapijo se na naraven način spodbudi maščobne celice, da se aktivirajo in začnejo sproščati energijo. Ker v osnovi se samo nalagajo in jih je težko prisiliti v kakršnokoli delovanje. Terapije se izvajajo s pomočjo vrhunske LPG naprave. Ena terapija traja 60 minut. Ta naprava prav tako spodbudi vezivno tkivo, da začne ponovno sproščati prave količine kolagena in elastina. Tako postane naša koža ponovno prožna in napeta. Naprava ima posebno glavo, ki je tehnološko dovršena in zato pametna. Deluje le na prizadetih območjih. Z odstranjenim celulitom se bodo sprostile limfne poti in naše telo bo, dobesedno, zadihalo.

Kaj pa, če nimam denarja?

V osnovi terapije niso drage. Ni pa včasih enostavno oddvojiti sredstev za to. Vendar je pri tem pametno razmisliti, kaj nas čaka v prihodnosti. Za prihodnost si plačujemo razna zavarovanja, gradimo hiše, vzgajamo otroke. Pa zakaj ne bi vsaj enkrat pomislili vsaj malo še na svoje zdravje. Kaj vam bo življenje v jeseni, če ne boste zdravi. Zato je oblikovanje telesa zelo pomembno in tudi denar za to se bo našel.