Kriptovaluta dokazala svojo uporabno vrednost na EXPU v Zagrebu

kriptovalute

Kriptovaluta, ki ima v svoji viziji jasno zapisano, da je namenjena trgovcem in širši javnosti, je dokazala svojo uporabno vrednost na EXPU v Zagrebu. Tudi največji skeptiki med obiskovalci so bili nad delovanjem, plačevanjem in ponudbo trgovcev presenečeni.

V soboto, 18.2.2018 se je v Zagrebu odvijal prav poseben sejem. Vrhunsko ga je organiziralo hrvaško podjetje (link do dogodka: https://dealshakerexpo.professional.hr ).

Uporabniki kriptovalute ONE so se namreč imeli v tem delu sveta prvič priložnost v živo srečati s trgovci, ki ponujajo svoje produkte in storitve in za plačilo sprejemajo omenjeno kriptovaluto. Gre za prvo kriptovaluto, ki je namenjena množični uporabi, masi uporabnikov in velikemu številu trgovcev. Spletna platforma, preko katere uporabniki lahko kupujejo, se imenuje www.dealshaker.com. Na njej je registriranih že več kot 59.000 trgovcev širom sveta in zelo veliko tudi iz Slovenije, Hrvaške in ostalih sosednjih držav.

S to kriptovaluto namreč razpolaga več kot 3,3 mio ljudi iz 196 držav po vsem svetu, ki so vsi potencialni kupci.

Za nas Slovence, ki radi dopustujemo v Dalmaciji, se obeta veliko turistične ponudbe prav iz teh krajev. Ne smemo pa zanemariti turistične ponudbe iz naših krajev, saj si je za kriptovaluto  že možno ogledati Bled in Blejski Vintgar, v ponudbi je  zidaniški turizem, pa prenočišča in gostinska ponudba iz Prekmurja. Seveda ne moremo mimo domačih pridelkov, testenin, da ponudbe zobozdravnika Iz Ljubljane, Dentalnega centra Clarus ter Estetske kirurgije Fabjan, kot ene največjih ponudb na spletni platformi sploh ne omenjam. Vsi ponudniki, s katerimi sem se pogovarjala, so nad učinkom te platforme navdušeni.

Spletna platforma ni samo spletna trgovina, ampak vrhunsko oglaševalsko orodje za vse trgovce, ponudnike blaga in storitev.

Definitivno je šlo za svojevrsten dogodek v tem delu Evrope, saj so bili do sedaj EXPO-ti organizirani v precej bolj oddaljenih delih sveta, na Tajskem, v Maleziji, Romuniji itd. Število obiskovalcev je presenetilo tudi organizatorje, ki so bili nad obiskom izjemno navdušeni.

 

Namen EXPA je bil predstaviti in približati plačevanje s kriptovaluto, o kateri je bilo predvsem v Sloveniji v zadnjem času prelitega obilo črnila in izgovorjenih nepreverjenih, da ne rečem celo lažnih besed in to celo od ljudi, ki so visoko akademsko izobraženi in od katerih bi človek pričakoval, da se bodo o zadevi podučili, preden bodo spregovorili v javnosti. Zagotovo jih želimo videti med obiskovalci, na katerem od naših prihodnjih tovrstnih dogodkov.

Na dogodku so lahko obiskovalci, ki seveda imajo že kriptovaluto na svoji denarnici, kupili izdelke od trgovcev iz Slovenije, Hrvaške, Italije, Romunije, celo iz Avstralije, obiskovalci pa so bili vse od Alžirije in ostalih držav Afrike, Španije, Rusije, Nemčije, Avstrije, Italije, Makedonije, Srbije, Hrvaške, Slovenije in drugih.

Onecoin ima posebno politiko, saj še ni na javni borzi, zato ga marsikdo ne priznava za kriptovaluto. Do njega se pride preko investicije v znanje in nakupa izobraževalnega paketa, za kar podjetje, če se sam tako odločiš,  podari brezplačne tokene, ki jih kasneje skladno s strategijo podjetja, preko procesa rudarjenja pretvori v kovance. Strategija je drugačna od ostalih kriptovalut, zato je za marsikoga nerazumljiva. Tisti, ki želi dobiti širši vpogled v strategijo in vizijo ima seveda možnost, da se nauči. Največja težava je, da si ljudje zaradi svojega ega ne dovolijo slišati celotne zgodbe in so si ustvarili neko mnenje na podlagi informacij iz medijev.

Naj kot zanimivost navedem začetke ene največjih spletnih trgovin, ko so zaposleni sami kupovali izdelke na lastni spletni trgovini in polnili lastna skladišča, da so trgovcem in ostalim kupcem dokazali, da stvari funkcionirajo. Da ne govorim, kakšno rast ima dotična spletna trgovina danes. Sodi med največje spletne trgovine na svetu.

Imetniki kriptovalute ONE smo se organizirali in naredili tudi spletno stran www.oneadria.shop, na kateri bodo ponudniki iz območja Adria regije, t.j. Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije, Makedonije in Črne Gore. Prav tako imamo svojo FB stran, Instagram in Youtube kanal, kjer bodo objavljeni vsi zadovoljni uporabniki in kupci ter bodo posneli svoj video. Trgovci bodo tako dobili še dodaten oglaševalski prostor, zato vas vabim, da si spletno stran čimprej ogledate ter včečkate FB OneAdria.Shop ter sledite vsem novim ponudbam ali pa postanite celo naš ponudnik.

Izjemno dodano vrednost je EXPO prinesel tudi trgovcem, ki so se povezovali ter že kovali načrte, kako bi sodelovali ter tako vsak po svoje obogatili svojo ponudbo za stranke.

Organizatorji tega dogodka že napovedujejo nove tovrstne dogodke najprej po manjših krajih, v prvi polovici letošnjega leta pa zelo verjetno sledi še en tak EXPO, s še večjim številom trgovcev.