ALU vrata ustvarjena za vaš dom

alu vrata

Bodite drugačni in izstopite iz povprečja. Zato za svojo hišo izberite ALU vrata, ki bodo vaš dom naredila res poseben in drugačen. Vhodna ALU vrata so namreč tista, ki naredijo prvi vtis. Te resda ni vse, je pa ključen pri odločanju, ali bomo sploh želeli spoznati notranjost in se poglobiti v globino. Zato naj vaše goste očarajo vrhunska ALU vrata podjetja Cugelj d.o.o. S pomočjo njihovih ALU vrat boste dosegli, da bo vaš dom govoril sam zase – navdušujoče in v stilu.

Vrhunska zaščita vašega doma

Seveda pa imajo ALU vrata, poleg estetske, še marsikatero drugo pomembno nalogo. Ena izmed pomembnejših je zagotovo zagotavljanje varnosti in energetske zaščite. Vrata morajo v ta namen biti trpežna, obstojna in stabilna, saj le tako zagotavljajo najvišjo stopnjo varnosti in primerne izolacijske bariere. Kakovostna vhodna vrata bodo ščitila vaš dom pred nezaželjenimi obiskovalci, hkrati pa poskrbela za energetsko učinkovitost vaše hiše ali stanovanja. Dobri izolacijski materiali, iz katerih so vrata narejena, bodo poskrbeli za učinkovit energetski izkoristek vašega doma in nižjo številko na vaši položnici za ogrevanje.

Podjetje Cugelj d.o.o. so mojstri pri izdelovanju ALU vrat, zato imajo kar lastno proizvodnjo, ki ji najbolj zaupajo. Tako za vas izdelajo vhodna vrata po vaših željah, ki hkrati zadostujejo najvišjim energetskim in varnostnim standardom.

Vhodna vrata primerna za vsak okus

Vhodna ALU vrata podjetja Cugelj so izdelek, ki prenese kar nekaj vaše lastne kreativnosti, saj lahko izbirate med pestrimi modeli vaših vhodnih vrat. Na voljo so vam najrazličnejše barve in oblike ter neomejena izbira okrasnih polnil in ročajev. Tako bodo vaša vhodna vrata popolnoma prilagojena vam in narejena ekskluzivno za vaš dom.

Svoja sanjska vrata boste tako lahko našli vsi zapriseženi klasiki, kot tudi tisti, ki raje posežejo po modernih in drznih dizajnih. Izbirate lahko med tremi vrhunskimi dizajni:

  • BasicLine, ki je primeren za vse ljubitelje večne klasike. Vrata odlikujejo preproste in enostavne linije, ki pa še vedno odražajo vaš prefinjen slog in dober okus. So odlična zvočna in toplotna izolacija za vaš dom, s 3-točkovno ključavnico s kavlji pa vam in vaši družini zagotavljajo najvišjo stopnjo varnosti. Izbirate lahko med različnimi modeli, barvami, dodatki ter kljukami in ročaji.
  • MasterLine združuje večno eleganco, primerno za najrazličnejše okuse. Vhodna ALU vrata na račun kakovostnih polnil in materialov, nudijo visoko odpornost na zunanje vremenske vplive. Na voljo vam je pestra paleta barv in dodatkov, sami pa izberete model v kombinaciji obvestlobe ali nadsvetlobe.
  • PremiumLine pa je linija, ki je primerna predvsem za pasivne hiše, kjer je dobra toplotna izolacija v namen preprečevanja energijskih izgub, še toliko bolj pomembna.

alu vrata 1

Ne glede na to, katero linijo vhodnih ALU vrat boste izbrali, ste lahko prepričani, da boste z njimi nadvse zadovoljni. Poleg lepega videza in številnih prednosti, ki jih nudijo, so takšna vrata zelo enostavna za vzdrževanje. Zahvala pa gre vrhunskemu materialu, ki ga z inovativno tehnologijo povežejo in ustvarijo nepremagljiva vhodna vrata.

Vsa ALU vrata imajo podeljeno kar triletno garancijo na kakovost. To pa je hkrati tudi zagotovilo za vas, da so za izdelavo vaših vhodnih vrat uporabili le najboljše in neoporečne materiale. Ko tema nanese na varnost vas, vaše družine ter doma in imetja, ne sklepajte kompromisov in se ne pogajajte – zahtevajte le najboljše. Že danes lahko začnete z vašimi vrati.