Nagajive ideje za fantovščino

Nimate nobene ideje za fantovščino in imate še samo par dni do zabave. Se vaša prijateljica in prijatelj v naslednjih dneh odločata za poroko, mislim imata poroka. In ta vikend vam pripravljata še eno zabavo, ker se poslavljata od samskega stanu. Tej zabavi se reče fantovščina in seveda dekliščina. Vas je prijatelj zadolžil, da mu morate vse pripravit vi, da bo vse skupaj bolj zanimivo.

Ideje za fantovščino se vedno najdejo, samo malo domišljije morate uporabiti. Ta zabava, kot neka poslovilna mora biti čim bolj zabavna, sexi, bodoči ženin si jo mora zapomniti ter najbolj uživat on sam. seveda se boste vsi zabavali ter uživali ob nagajivih igrah, tukaj ne smejo biti punce navzočne. Saj zato se tudi imenuje fantovščina, dekleta se zabavajo nekje za sebe. Ideje za fantovščino naj bodo čim bolj nagajive, zabavne, zaužijte si igric, ki se jih drugače ne bi. Čim bolj bo bodoči ženin užival ter se zabaval, bolj mu bo ostalo v spominu. Ideje so lahko tudi kakšni nagajivi pripomočki, ki jih lahko kupite tudi v Študentski trgovini.

ideje za fantovscino

Lahko ženina oblečete v nagajivi predpasnik, ki ga mora nosit celo noč oziroma kako dolgo bo trajala zabava. Mogoče si zamislite nagajivo napihljivo lutko. Idej kaj lahko si z njo začnete ne bom naštevala. To prepustite vse svoji domišljiji, ker ideje za fantovščino naj so čim bolj žgečkljive. Z lutko si lahko začnete in igrate kar nekaj igric. Seveda idite do nekakšne mere, ne rabite preveč pretiravat, če veste, da mogoče bodoči ženin ne pozna preveč humorja. Tudi takšni so včasih, ki ne poznajo na vsako igro humor in radi tudi zamerijo. Zato sami preračunajte, kakšni je ta vaš prijatelj, takšne igrice se igrajte. Tudi pivska igra krožci in križci je lahko zanimiva igra ter ideja za fantovščino. Mogoče poiščete kje blazino v obliki ženskih prsi. Spet je ideja vaša, kaj si boste s to blazino začeli. Je pa res, ko boste spili malo alkohola, boste hitreje našli ideje za fantovščino. Najboljše, da si razne pripomočke že prej nabavite in takrat na fantovščini si sproti izmišljujete razne igre. Ker vemo vsi, da pijača vsakemu da malo zagona, takrat vsak postane bolj vesel in razigran. In, da na zabavah sigurno ne bo manjkal tudi alkohol, čeprav ne bom sedaj delala reklamo za njega. Tisti, ki radi malo spijejo, bodo tudi tukaj pili ter poleg uživali, vaša naloga pa je, da čim bolj zaposlite bodočega ženina, naj si privošči še zadnjo zabavo s prijatelji, znanci ter sorodniki.

Moramo priznati, da se danes malo parov še poroči. In če se odločite za poroko, si kar privoščite še eno fantovščino. Ideje za fantovščino naj vam priredijo prijatelji ter naj oni vodijo igro in zabavo. Vi, kot bodoči ženin raje uživajte, ter se prepustite igricam, ki so vam jih pripravili. Če ste mogoče že kdaj bili na kakšni fantovščini te veste kaj lahko vse pričakujete. Ne se bat, punca vas danes ne bo gledala kaj počnete, saj se ona tudi nekje zabava ter dela neumnosti, kot vi. Raje pozabite danes na njo ter uživajte, da si boste fantovščino dobro zapomnili.