Kako poteka izdelava transparentov?

izdelava transparentov

Verjetno se je marsikdo izmed vas že udeležil kakšnega protesta ali shoda in opazoval mogočne transparente. Izdelava transparentov je vse prej kot lahka. Pred pričetkom izdelave transparentov je potrebno na list papirja narisati ali napisati dobro idejo, ki bo krasila vaš transparent. Transparenti potekajo v treh fazah izdelovanja. V prvi fazi kot omenjeno je potrebna idejna zasnova, v drugi fazi se izdelava transparentov preseli v kopirnice kjer vam izdelajo omenjen transparent in v zadnji vazi je če tega potrebno spraviti na prizorišče. Izdelava transparentov pa ni nujno, da z njo na težave opozarjate na različnih shodih temveč z transparentom ozaveščate in obveščate okolico kot idejna zasnova oglaševanja svojega podjetja.

Tako vam v podjetju Magma media polega najrazličnejšega tiska manjših tiskovin izdelajo tudi tisk na cerade in svetujejo kako izdelava transparentov poteka in na kaj je potrebno biti pozoren. Pri njih lahko izdelate barvne ali črno bele transparente, prav tako pa omogočajo tudi obojestranski tisk. Izdelava transparentov je zelo značilna za različna okrogla praznovanja, obveščanje prebivalstva o različnih dogodkih in še bi lahko naštevali. Izbiro materiala za vaš tisk, si po posvetu lahko izbirate sami, seveda le ta vpliva tudi na ceno. Cene se na trgu tiska med seboj zelo razlikujejo saj tako kopirnice med seboj razlikujejo kvaliteto in kakovost tiskovine. Poleg kvalitete je za kupca največkrat pogojena tudi časovna izdelava. Vsak si seveda želi, da njegov izdelek kar se da hitro dobimo vendar imajo kopirnice približno za izdelavo transparentov potrebno malenkost več časa.

Pred izdelavo se v podjetju Magma media posvetujte o sami grafiki in po potrebi prepustite samo načrtovanje strokovnjakom na tem področju. Le tako si lahko zagotovite da izdelava transparentov poteka po vaših načrtih. Vaš transparent bo tako odporen na različne vremenske razmere in njegova življenjska doba bo precej daljša. Pred pričetkom del si zagotovile ponudbo in se pogovorite o načinu plačila.