Strokovnjaki za izdelavo spletne strani

strokovnjaki_main_page

Spletna stran je danes izjemno pomemben element poslovnega uspeha vsakega podjetja. Pogosto slišimo, da če te ni na spletu, ne obstajaš in v današnjem času, ko je splet postal tako pomemben del našega vsakdanjika, to gotovo drži. Ravno zato je veliko podjetij svoje poslovanje vsaj deloma preselilo na svetovni splet, kar se vidi v ogromnem porastu poslovnih spletnih strani (in nasploh). A ni vsaka spletna stran dobra spletna stran. Izdelava spletnih strani ni enostaven posel, zato nikakor ni priporočljivo, da bi si vsakdo svojo spletno stran izdelal kar sam, še posebej, če nima časa in volje za nabiranje novih znanj in izpopolnjevanje spletne strani do dovršenosti. Na srečo obstajamo strokovnjaki, ki za vas poskrbimo za vse to. V studiu G-Soft smo svojemu poslu stoodstotno predani, kar se kaže tudi v zasnovi naših spletnih strani.

G-soft.si

Zametki studia G-Soft segajo v osemdeseta leta prejšnjega stoletja in naša dolgotrajna prisotnost na tržišču pomeni, da smo se dodobra spoznali s poslom izdelave in optimizacije spletne strani, v nabor naših znanj pa dodali tudi izdelavo spletnih aplikacij, izdelavo spletnih trgovin (ki so nekoliko drugačne od klasičnih spletnih strani), izdelavo filmčkov, CMS urejevalnikov in nadzornih sistemov. Najbolj pa smo poznani po kakovostnih spletnih straneh, ki našim strankam pomagajo izboljšati posel.

Izdelava spletnih strani je zapleten, večplasten posel, ki zahteva dolgotrajno predanost ekipe, ki v izdelavo vlaga veliko časa in znanja. Upoštevati je treba veliko elementov, ki spletno stran naredijo uporabno in popularno za uporabnike. Slaba spletna stran ne bo samo stagnirala brez kakršnihkoli koristi za vaše podjetje, temveč mu lahko povzroči celo hudo škodo, tako se je postopkov, kot je izdelava spletni strani, potrebno lotiti resno in natančno. Vsaka spletna stran mora vsebovati določene elemente, ki so pomembni za njeno uporabnost in vsesplošen uspeh. V studiu G-Soft se posvetimo čisto vsakemu od teh elementov in tako poskrbimo za spletno stran, ki jo bodo bralci z veseljem obiskovali.

Vsebina je prvi in najpomembnejši element, brez nje je vsa ostala izdelava spletnih strani zaman. Vsebina je tisto, kar pritegne bralce na vašo spletno stran in še tako lepo zasnovana spletna strani brez vsebine ne bo pritegnila obiskovalcev. Še več – tisti, ki bodo kliknili na vašo spletno stran in ugotovili, da ne vsebuje uporabnih informacij, ki jih iščejo, jo bodo v nekaj trenutkih zapustili, kar bo resnično škodovalo uvrstitvi vaše strani na Googlu. Vsebina spletne strani mora biti informativna, jedrnato podana in enostavna za branje.

strokovnjaki_main

Spletna stran mora biti uporabniku prijazna, kar pomeni, da morajo biti vse informacije lahko in hitro dostopne, uporaba pa že skoraj intuitivna, tako da lahko bralec ne, da se muči s pregledovanjem celotne strani, pride do informacij, ki jih potrebuje. Čeprav se sliši nelogično, je ravno enostavna dostopnost informacij tista, ki bralca zadrži na spletni strani (kar je seveda dobra stvar). Del uporabniku prijazne spletne strani je tudi dizajn – izdelava spletnih strani namreč obsega tudi vizualni element. Lepo spletno stran bo uporabnik raje obiskal in na njej tudi ostal kot stran, ki je sicer enako uporabna, a ne ponuja takšnega vizualnega zadovoljstva.

Optimizacija spletnih strani je poseben proces, a optimizacija in izdelava spletnih strani sta neločljivo povezani. Z optimizacijo naredimo spletno stran relevantno za Googlov iskalnik in s tem povečamo promet na njej, kar pozitivno vpliva na vašo prodajo. V studiu G-Soft smo tudi strokovnjaki za optimizacijo in tako poskrbimo za celovito oskrbo vaše spletne strani.

Izdelava spletnih strani je področje, ki ga dodobra obvladamo in zato lahko stranki ponudimo najboljšo storitev. Pobrskajte po naši spletni strani in se spoznajte z našo celotno ponudbo, nato pa nas kontaktirajte in skupaj bomo poiskali optimalno rešitev za vaše želje in potrebe.