Črtalič priporoča, da obiščete Blast Tehnik

črtalič

Imate podjetje, v katerem obdelujete kovine? Potrebujete stroj za peskanje, čiščenje s suhim ledom ali stroj za filtracijo po meri? Črtalič priporoča, da obiščete Blast Tehnik, podjetje, v katerem prisluhnejo vašim željam in skupaj z vami gradijo na uspehu.

Vsak podjetnik ve, da je treba v opremo vlagati kar nekaj denarja, če ne želimo, da se ta pokvari, zarjavi ali kaj podobnega. Pomembno je tudi vzdrževati primeren nivo čistoče, da ne bi prišlo do kakšnih bolezni ali česa podobnega. Peskanje ali čiščenje s suhim ledom je zato zagotovo nekaj, kar bi moralo vsako podjetje uporabljati pri svojem delu. Gre za dve različni tehniki, ki sta zelo učinkoviti pri odstranjevanju trdovratnih madežev s površin (na primer ostanki barve), saj se z njuno pomočjo površino hitro očisti in pripravi za nadaljnjo uporabo. Peskanje ali čiščenje s suhim ledom lahko prepustite profesionalcem, lahko pa naročite stroj po meri in ga imate potem vedno na razpolago v podjetju.

Želite utrditi motorne gredi, lopatice turbin, pristajalne noge letala, varnostne vijake ali kaj podobnega? Nič lažjega, za to obstaja mikrokovanje, ki deluje na preprost način – ob trku s površino vanjo naredi majhne udrtine, ki pa se ob ponavljajočih se udarcih zgladijo v ravno površino. Na ta način se površina utrdi in je zelo stabilna, zato se objekt praktično ne more zrušiti.

So vaši stroji in delovne površine na prostem? Vas skrbi, da se bodo hitro obrabili in podlegli vremenskim razmeram? Metalizacija izboljša odpornost različnih materialov na korozijo in obrabo ter zagotavlja brezhiben videz vsakega stroja. Črtalič priporoča, da imate v svojem podjetju vsaj nekaj izmed teh strojev, saj vam bodo močno olajšali delo v proizvodnji in prihranili kar nekaj denarja. Za vse dodatne informacije so vam v podjetju Blast Tehnik vedno na voljo, zato jih le kontaktirajte, povejte svoje potrebe in skupaj boste ugotovili, kaj bi bilo najbolje za vaše podjetje.