Kakšna je avtodom cena novi modeli?

avtodom cena novi serijski

Avtodom cena novi modeli se giblje od nekaj tisočakov, okoli 8 pa preko 15 tisočakov za luksuzne avtodome. Na razpolago so integrirani in pol integrirani. Razlika je v tem, da je pri integriranih kabina voznika povezana z notranjostjo avtodoma in zato bolj spominja na avtobus, pol integriran pa na manjši tovornjak. Če primerjate avtodom cena novi modeli je gotovo višja, kot če bi ga najeli za tisti čas, ponavadi je to enkrat letno, ko ga zares tudi potrebujete. Vse o najemu avtodoma pa si lahko preberete na tej povezavi www.carthago-slovenija.si/vozila_na_zalogi/nova-vozila/. Če je vaš stil življenja povezan z veliko gibanja in dosti potujete preko vsega leta, pa se avtodom seveda splača kupiti. Najbolj novega, ker dobite res to, kar bi radi in ni skritih napak, kot pri rabljenih vozilih.

Avtodom cena novi modeli

Avtodom cena novi modeli se giblje med 8 in 15 ali več tisočaki, odvisno je od tega, kakšen avtodom boste kupili. Cene so odvisne od velikosti avtodoma, načina izdelave, proizvajalca, dodatne in osnovne opreme ter kakovosti izdelave. Avtodom se splača kupiti, če ga boste zares veliko uporabljali, ali v njem živeli in da imate tudi prostor, kamor ga lahko parkirate ter varno shranite, ko ga ne potrebujete.
avtodom cena novi
Avtodom je namreč vozilo, ki ni večnamensko kot na primer avtomobil, zato je treba dobro premisliti, ali ga zares potrebujete, ali pa bi bil lahko le velik in nepotreben strošek, saj ga je  treba vzdrževati in registrirati vsako leto.
Če ugotovitve, da je za avtodom cena novi model previsoka, potem se splača ozreti se tudi po rabljenih vozilih, ki pa naj ne bodo starejša od treh let. Tako boste vedeli, da ni še  veliko možnosti, da bi deli odpovedali in se kvarili, ker je dokaj nov. Hkrati cena ne bo pretirano visoka.

Kaj pa, če ugotovite, da avtodoma ne potrebujete toliko?

Primerjajte avtodom cena novi model s  ceno rabljenega in potem še s ceno najema avtodoma za čas, ko ga potrebujete. Le takšna primerjava vam bo dala dober podatek, kaj se za vas res splača. Če uporablja avtodom le ena oseba, potem se najem verjetno ne splača toliko kot nakup rabljenega vozila. Medtem ko avtodom cena novi model je gotovo predrag za eno ali celo za dve osebi.

Prednosti najema avtodoma

Dejansko se najem avtodoma bolj plača, če avtodom uopriolabja več oseb, potem je manjši strošek na osebo. Kljub temu, da se  cena najema za večji avtodom seveda nekoliko poveča. Razmislite tudi o tem, koliko ste pripravljeni plačati za svoj oddih, užitek in sprostitev. Nekateri se res cenijo in cena za počitnice ne odigra velike vloge.
Vrednost, ki vam jo bodo nudili svoboda potovanja, neodvisnost od hotelov in lokacij, je lahko neprecenljiva. Seveda morate upoštevati tudi to, ko računate, kaj se vam bolj splača, kakšna je cena najemna hotelske sobe ali apartmajev ter kakšne so tam omejitve.
V avtodomu ne boste imeli nobenih omejitev, kar je super, saj jih je dejansko že sedaj preveč v vsakdanjem življenju. Če hočete brez skrbne počitnice, je najem avtodoma najboljša rešitev. Ne bo vam ga treba vzdrževati saj z njim nimate nobenih dodatnih stroškov, ker jih krije lastnik avtodoma.