Pametna ura za otroke ima veliko uporabnih funkcij za vaše najmlajše

pametna ura za otroke

Pametne ure že nekaj časa niso namenjene le odraslim , saj so v prodaji zelo dobre pametne ure tudi za otroke, ki omogočajo praktično identične funkcije kot odrasle ure, morda še kakšno več. Obiščite spletno stran www.nadlani.si/multimedija/pametna-ura-za-otroke, kjer lahko izveste še več uporabnih informacij o pametnih urah za otroke.

Ko svojemu otroku kupujete pametno uro, dobro preverite vse njene funkcije in lastnosti, saj prav vse pametne ure niso dobre za otroke, nekatere imajo namreč veliko pomanjkljivosti kar se tiče zasebnosti in varnosti. Vseeno pa boste našli tudi pametne ure za otroke, ki so naravnost odlične.

Pametna ura za otroke VTech Kidizoom DX2 je le eden izmed odličnih primerov pametnih ur za vaše najmlajše. Z njeno pomočjo se otroci lahko naučijo brati čas z analognih in digitalnih ur, za zabavo pa lahko igrajo različne igrice. S posebnim fotoaparatom, ki je vgrajen v samo uro pa lahko posnamejo odlične fotografije. Preko starševskega nadzora lahko starši nadzorujete otroke pri uporabi ure, zato vas ni potrebno pretirano skrbeti, kaj počnejo.

Pametna ura za otroke Kurio Watch 2.0+ je idealna za druženje, saj omogoča izmenjavo sporočil preko Bluetootha, seveda pa je tudi pri tej uri poskrbljeno za varnost – otroci tako ne morejo pisati sporočil kar komurkoli. Omenjena ura ima še nekaj funkcij, ki bodo otrokom prav gotovo zelo všeč. Pametna ura Octopus Watch 2 je idealna, če želite svoje otroke naučiti dobrih navad, saj ponuja funkcije, ki denimo otroka opozori, koliko časa še ima do večerje, ali pa, da si mora zjutraj umiti zobe. Starše torej razbremeni naloge opozarjanje, otroku pa daje nekoliko večji občutek samostojnosti.

Tu je opisanih le nekaj izmed odličnih pametnih ur za vaše najmlajše, seveda pa jih je v ponudbi še veliko – kliknite zgornjo povezavo, pa boste našli celo vrsto pametnih ur za otroke, ki so zares dobre kakovosti.