Mobilno dvigalo: vrhunska delovna oprema za vas

mobilno dvigalo

Če pri svojem delu upravljate s težkimi bremeni, je mobilno dvigalo zagotovo oprema, ki vam bo bistveno olajšala izvajanje zadolžitev. Gre za vrhunsko rešitev pri manipulaciji bremen, ki se nahajajo na mestih ali področjih, kjer so stroji zardi svoje velikosti, težko dostopni. Mobilno dvigalo je edinstven delovni pripomoček tudi v proizvodnjah, kjer sicer nimajo centralnega dvigala, ali pa ta ne pokrije vseh potreb po manipulaciji.

Mobilna dvigala se lahko uporabljajo tako v notranjih kot zunanjih prostorih, pripeljete pa jih lahko praktično povsod. Zelo enostavna so tudi za manipulacijo, saj niso prevelika – tako jih lahko brez večjih težav vodite skozi ozke prehode industrijske proizvodnje. V ponudbi so vam na voljo mobilna dvigala različnih nosilnosti, sicer pa lahko izbirate med dvigali z možnostjo mehanskega ali popolnoma motoriziranega upravljanja.

Mini mobilno dvigalo Flex Lifting

Mini dvigala in žerjave prvovrstne kvalitete vam ponujajo tudi pri podjetju Ilirik d.o.o., ki se ukvarja z distribucijo le teh v Sloveniji in na Hrvaškem. Za specifične aplikacije so v svojo ponudbo vključili vrhunske mini žerjave Flex Lifting, pri katerih beležijo zares neskončne možnosti uporabe. Med njimi naj omenimo:

  • dviganje motorjev in pozicioniranja kalupov,
  • poenostavljeno ravnanje s težkimi bremeni,
  • učinkovitejše opravljanje z delovnimi zadolžitvami.

Glavne prednosti dvigal so učinkovitost ter ergonomsko in varno upravljanje, poleg tega pa poskrbijo za hitrejše, natančnejše in optimizirano izvrševanje delovnih nalog. Flex Lifting žerjavi s protiutežjo so idealni pripomoček za dvigovanje in pozicioniranje tovora pred nakladalnimi rampami in stroji. Zato jih pogosto srečamo v proizvodnih obratih, delavnicah in različnih dvižnih ter transportnih procesih. Vsi modeli dvigal se lahko pohvalijo s kompaktnim dizajnom in majhno težo, vendar so po drugi strani izjemno zmogljivi – dvigujejo lahko bremena do 2 ton, kar je za tovrstno napravo zelo veliko.

V kolikor imate pri svojem delu posebne zahteve, se lahko mobilno dvigalo prilagodi glede na specifikacije in tako še dodatno olajša dvigovanje in upravljanje z napravo.